Markarbete för er som är baserade i Bromma

ZiBygg AB

Varmt välkommen till oss på ZiBygg AB! Vi är byggföretaget för dig baserad i Stockholmsområdet som behöver hjälp med markarbeten och/eller nybyggnation. När det kommer till markarbeten behärskar vi alla möjliga sådana. Det inkluderar grävning i olika syften, bland annat för att kunna dra avloppsrör till det som ska byggas när det väl står klart, dränering, schaktning och återfyllnad. Vilken av dessa sorters jobb det än rör sig om är syftet dock detsamma, nämligen att förbereda den mark där det ska byggas på bästa möjliga sätt inför själva bygget. Exakt hur det går till är något som kan variera beroende på den aktuella markytans förutsättningar. Olika bitar av mark kan med andra ord kräva olika typer av markarbeten för att göra de redo för ett bygge!

När det kommer till de nybyggnationer vi erbjuder kan det både handla om bygge av bostadshus eller av andra sorters byggnader. Vänligen ta kontakt med oss om du vill ha mer information om detta!

Personaluthyrning

Ännu en tjänst som du kan vända dig till oss på ZiBygg AB för är personaluthyrning. Detta är ett utmärkt alternativ för dig som tänkt utföra någon sorts byggprojekt och som vill kunna få tillgång till kvalificerade byggarbetare som kan ge dig precis den hjälp du är ute efter. Du kan även när det gäller denna tjänst ta kontakt med oss för att få mer information!

Markarbete för er som är bosatta i Bromma

Vår adress

Vi på ZiBygg AB har Hammarby Fabriksväg 23 i Hammarby Sjöstad, Stockholm, som vår adress. Självklart innebär inte det att vi begränsar oss till att enbart erbjuda våra tjänster till kunder i just Hammarby Sjöstad, utan oss kan du vända dig till för att få hjälp även om du bor eller är verksam i någon helt annan del av Stockholmsområdet. Vi kan denna del av Sverige innan och ut och tar oss med lätthet runt i den. Oavsett var i Stockholm med omnejd som du är baserad någonstans är du därför välkommen till att vända dig till oss för hjälp med markarbeten och andra tjänster. Vi ser fram emot att få höra från dig samt ge dig den hjälp du är ute efter!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify